Oog hebben voor een strak design

Website laten maken met Elementor

Een nieuwe website laten maken met Elementor? Geen enkel probleem! Wij helpen jou van A tot Z met het ontwikkelen van jouw nieuwe Elementor website. Na het opleveren van jouw Elementor website kan je zelf gemakkelijk uit de voeten komen en betaal je geen onnodige kosten voor onderhoud. Ideaal!
Route Arnhem Webdesign

Een nieuwe website laten maken Met Elementor

Ben je een startende ondernemer of ben je begonnen aan een nieuw project en heb je daarvoor nog geen website? Laat deze dan ontwikkelen met behulp van Elementor. Met een Elementor website ben je namelijk achteraf een stuk minder kosten kwijt voor onderhoud en is bovenal enorm gebruiksvriendelijk. Ook voor mensen die net wat minder zijn in het beheren van websites. 

Website klaar? Wat nu

Na het opleveren van de website leren wij jou de ins en outs van Elementor. We gaan samen een duik nemen in de pagebuilder en wij laten je zien hoe jij gemakkelijk je eigen afbeeldingen, teksten, buttons en andere content kan aanpassen of toevoegen. Na onze korte “training” kan je zelf je website beheren en dat is natuurlijk super gaaf!

Jouw huidige website omzetten naar Elementor

Heb je op het moment al een website maar ben jij ontevreden omdat de website niet meer destijds is, enorm traag of omdat je huidige pagebuilder niet fijn werkt? Dan is er altijd een keuze om jouw huidige website naar Elementor om te zetten met behulp van onze ombouwdiensten. 

Het grote voordeel hiervan? Wij kunnen tijdens het omzetten meteen nieuwe functies toevoegen zoals een blogpagina, (contact)formulieren en meer.

Elementor en SEO

Hoe gaan Elementor en SEO samen? Het korte antwoord is goed! Elementor heeft namelijk verschillende bekende SEO-plug-ins zoals Yoast en RankMath geïmplementeerd. Hiermee is het dus makkelijk om jouw basis SEO zoals Zoekwoorden, meta omschrijving en Schema’s toe te voegen. Heb je hulp hierbij nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

website laten maken elementor

De manier van fijn werken

Wij vinden het belangrijk dat klanten zich vooraf bewust zijn van hoe wij te werk gaan. Wij werken namelijk op een fijne en gestructureerde manier. Zo weet jij als precies wat jou te wachten staat en wat je van ons kan verwachten tijdens het gehele proces. Bekijk hieronder de vijf stappen wat voor ons een leidraad is.

Brainstormen

Tijdens onze eerste meeting gaan we aan de slag met wat voor jou allemaal belangrijk is. Wat is het hoofddoel van jouw online product? Wat zou jij graag willen bereiken en wat is de missie en visie van jouw bedrijf? Samen gaan we een concreet plan opstellen en deze werken we uit. 

Hulp nodig met Elementor

Mocht je zelf al een Elementor website hebben gemaakt maar loop je tegen verschillende obstakels op en kom je er niet uit? Dan kun je altijd ons blog bezoeken waar wekelijks nieuwe tips en handleidingen bijkomen of je kan Contact met ons opnemen voor een afspraak of (digitale)call waarmee wij jou verder helpen.

Onderhoud laten uitvoeren

Onderhoud laten uitvoeren aan je website is net zo belangrijk om regelmatig je computer of telefoon te updaten. Toch wordt het met regelmaat vergeten, met als gevolg. De website wordt traag, delen van de website gaan kapot of tijdens het dan toch uitvoeren van de updates crashed de site. Daarom raden wij altijd aan om onderhoud te laten uitvoeren als je hier zelf geen verstand of tijd voor hebt.

Maandelijks op de hoogte worden gebracht met onze blogs, handleidingen en tips