Visualcreations is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van webdesign en vormgeving. De visie van Visualcreations is stijlvolle en klantvriendelijke websites maken die de juiste sfeer en uitstraling overbrengen op jouw klanten. Daarnaast help ik je bij het maken of verbeteren van jouw huisstijl, logo en andere grafische producten! Ik sta voor duidelijke, persoonlijke services die jouw bedrijf helpt om het gewenste plaatje te realiseren.

Over mij

Mijn naam is Tom Heijnens. Ik ben geboren en getogen in omgeving Arnhem. Hier heb ik ook mijn opleiding tot Grafisch Vormgever afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over marketing en ondernemerschap en mede daardoor heb ik de stap gezet om mijn eigen onderneming te beginnen in het grafische werkveld.

Mijn passie is mooie online en offline content voor andere bedrijven en ondernemers maken. Denk hierbij aan een nieuw logo of visitekaartje, een nieuwe website of een webshop. Kortom: er zijn veel mogelijkheden.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Ieder bedrijf heeft een uniek verhaal en product. Om met je klanten te communiceren is een eigen identiteit dus van groot belang. Ik zoek graag samen met jou naar het beste design. Zin om eens om de tafel te gaan zitten en te bekijken wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij gerust een bericht of bel me even!

Kom in contact met Visualcreations

Heb je een vraag, opmerking of benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan het onderstaand contactformulier in en ik neem binnen een dag contact met je op.

Scroll to Top