Logo visualcreations

Website onderhoud uitbesteden

Ben jij doorgaans veel kostbare tijd kwijt aan het onderhouden van je website of webshop? Heb je te maken met een webdesign bureau die niet snel of nauwkeurig te werk gaat? Dan is er altijd een keuze om dit tegen een betaalbare prijs bij Visualcreations uit te besteden. Zo kun jij de focus leggen op jouw bedrijf en regelen wij dat jouw website op en top draait, zonder gedoe.

wordpress onderhoud

Klanten geven ons gemiddeld een 4,9/5 sterren! Lees alle reviews

Beloftes

Zorgeloos je website laten onderhouden

Laat je website door ons onderhouden.Dan heb jij er geen omkijken meer
naar en ben je verzekerdvan een veilige, snelle website 

Alleen onderhoud

Heb je zelf al een goede hosting provider? Top! Wij zullen de plug-in, thema en WordPress updates uitvoeren. Krijg vervolgens maandelijks een rapportage met werkzaamheden.

Maandelijkse rapportage 

Maandelijks

€37,50,-

Onderhoud en hosting

Niet tevreden met de huidige hosting? Laat je website hosten bij ons. Wij zorgen dat je website altijd up-to date is. Een probleem met de hosting? Dan regelen wij dat.

Maandelijkse rapportage 

Maandelijks

€50

Onderhoud, hosting en optimalisatie

Wil je een snellere website hebben en geen onderhoud meer hoeven doen? Dan is dit de optie voor jou. Onderhoud, hosting en optimalisatie om volledig ontzorgd te worden.

Maandelijkse rapportage. 

Maandelijks

€75,-

6 uur WordPress ondersteuning

Jouw WordPress website of webshop up-to-date houden met een periodiek onderhoudsbundel en super snelle hosting. Simpel en betaalbaar.

12 uur WordPress ondersteuning

Jouw WordPress website of webshop up-to-date houden met een periodiek onderhoudsbundel en super snelle hosting. Simpel en betaalbaar.

Onderhoud laten uitvoeren

Hebben websites wel onderhoud nodig? Natuurlijk! Websites hebben onderhoud nodig. Zorg dat je website up-to-date is, zowel de server als de plug-ins als het thema waarmee jouw website gebouwd is. Jouw website laten onderhouden door een web bureau met kennis is daarvoor een ideale optie. Zo heb je er geen kijk meer naar en heb je altijd een goed werkende website waar jouw bezoekers veilig op kunnen surfen.

En dit is waarom:

Website updates uitvoeren is een van de manieren om je websites of webshop veilig te houden. Als er een langere tijd geen updates gedraaid zijn en je wilt in een keer weer alles updaten dan heb je ook een veel grotere kans dat je website kapot zal gaan of dat er elementen niet meer werken. Dit neemt vaak onnodige kosten met zich mee. Het is dus beter om met regelmaat je updates uit te voeren.

Wat doen wij tijdens onderhoud?

Plugin & Thema

Het updaten van plugin en thema's

Back-ups

Dagelijkse back-ups worden gedraaid.

+ (spam)beveiliging

Nooit meer spam in de mailbox

Plugin licenties

Maak gebruik van onze Premium-pluigns

Snelle support

Altijd binnen 24 uur een reactie.

High performance hosting

Super snelle Nederlandse hosting

Herstel bij problemen

Herstelwerkzaamheden tot 1 uur gratis.

Snelheidsoptimalisatie

+ Avanced caching en image optmalisatie

Veel gestelde vragen

Website onderhoud uitbesteden met daarbij het uitvoeren van aanpassingen, updaten van de website en het onderhouden van het SSL certificaat is bij Visualcreations al te doen vanaf €37,50,- per maand. Afhankelijk van wat jij precies nodig hebt.

Een SSL certificaat heeft een geldigheidsduur. Dat betekent dat het nodig is om je certificaat te verlengen. De maximale looptijd van een SSL certificaat is op dit moment één jaar.

Het korte antwoord is ja. Het is verstandig om alle updates op je website te doen zodat je geen last gaat krijgen van achterstallig onderhoud of een slecht beveiligde website.

Natuurlijk kan je zelf je website onderhoud doen. Maar mocht er wat fout gaan dan kunnen de kosten al gauw oplopen. Heb je niet genoeg kennis in huis? Dan raden wij het aan om dit uit te besteden

Website onderhoud uitbesteden

Laat jouw website onderhoud uitbesteden door specialisten die zorgen 
dat er geen problemen zijn op jouw website.