Website laten maken in WordPress

Op zoek naar een webdesigner voor een WordPress website? Een alleskunner die iets nieuws brengt? Ik bouw al  jarenlang websites met dit stevige systeem. Ik ben ervan overtuigd dat dit het meest gebruiksvriendelijke CMS (content management system) is. Als ontwikkelaar kan ik binnen WordPress vrijwel alles realiseren. Denk hierbij niet alleen aan een professionele website, maar ook: op maat gemaakte formulieren, chatfuncties, dashboards en catalogi. Ook voor jou heeft dit systeem veel te bieden. Ik zorg ervoor dat je binnen de website gemakkelijk alle content en afbeeldingen kunt aanpassen. Je kunt zelf je pagina’s opmaken en je blog bijhouden binnen een overzichtelijke omgeving.

WordPress op maat

Al mijn websites zijn maatwerk. Het internet staat al vol met standaard thema’s en templates. Je wilt niet dat jouw website hier in verloren raakt. Jij en je bedrijf of idee zijn uniek en dat is juist wat op je website terug moet komen. Een website bouw ik om je te onderscheiden van je concurrenten en om een actie uit de bezoeker te halen.

Website overnemen of aanpassen

Heb je al eerder een WordPress website laten bouwen en wil je deze laten uitbreiden of vernieuwen? Dat kan natuurlijk. Ik kan het beheer overnemen en verder gaan met wat er staat. Met een paar uur is het al mogelijk om je website een betere uitstraling te geven.

Responsive webdesign

Driekwart van je bezoekers bekijkt jouw website via zijn mobiel of tablet. Het is daarom van belang dat je website zich automatisch aanpast aan verschillende schermresoluties. Ik kijk altijd apart naar het mobiele ontwerp en zorg voor een passend design. Niet alleen je website, maar ook het systeem wordt responsive. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk de verkopen van je webshop via je mobiel regelen.

Zoekmachine optimalisatie

Ik bouw een sterke functionerende website waarmee je online succes kunt behalen. Gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijk design zijn zeer belangrijk, maar je wilt natuurlijk wel gevonden worden in Google. Dat kan met zoekmachine optimalisatie. Ik kan de website optimaliseren en de online vindbaarheid vergroten.

Onderhoud van je website en support

Het onderhouden van je website is iets waar veel tijd in kan zitten. Je wilt dat je website optimaal blijft presteren dus zul je het systeem en alle plugins up-to-date moeten houden. Regelmatig updaten is ook nodig om hackers geen kans te geven. Dit neem ik je graag uit handen en we stellen een onderhoudspakket samen die past bij jouw website.

Ja, ik wil graag een website laten maken

Wil je samen gaan zitten voor het maken van een sterke WordPress website? Maar natuurlijk! Neem gerust contact op en dan plannen we een afspraak.
Scroll to Top