Logo visualcreations

Website omzetten naar WordPress

Ben jij op het moment in beheer van een website maar is deze niet zoals je wenst te zijn? Loop je tegen beperkingen aan met je huidige CMS en kan je het niet vormgeven zoals jij dit zou willen?

Dan kan je ervoor kiezen om je website om te zetten naar WordPress. Ik bouw al jarenlang websites met dit stevige systeem. Ik ben ervan overtuigd dat dit het meest gebruiksvriendelijke CMS om jouw website op te bouwen. Laten wij samen jouw website omzetten naar wordpress.

Klanten geven ons gemiddeld een 4,9/5 sterren! Lees alle reviews

Beloftes

Jouw website ombouwen naar wordpress

Bouw je website nu om naar WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is het meest gebruikte Content management system, ook wel bekend als het programma waarmee jij jouw website kan bouwen en onderhouden. Een leuk feitje: Ruim 43% van alle websites op het internet zijn gebouwd met behulp van WordPress. Maar waarom kiezen zoveel mensen nou voor WordPress?

Voordelen

Waarom jouw website omzetten naar WordPress?

Als ontwikkelaar kan ik binnen WordPress vrijwel alles realiseren. Denk hierbij niet alleen aan een professionele website, maar ook: op maat gemaakte formulieren, chatfuncties, dashboards en catalogi. Daarnaast vind ik het geweldig om jou te helpen met het omzetten van jouw website naar wordpress zodat jij ook de meest gave website kan bouwen met alle functies die jij graag zou willen.

Ook voor jou heeft dit systeem dus veel te bieden. Ik zorg ervoor dat je binnen de website gemakkelijk alle content en afbeeldingen kunt aanpassen. Je kunt zelf je pagina’s opmaken en je blog bijhouden binnen een overzichtelijke omgeving.

De kosten voor het omzetten van je website naar wordpress

Je vraagt je natuurlijk af hoeveel jou dit gaat kosten om je website om te laten bouwen in WordPress. Maar dit kan dus al vanaf €759. Natuurlijk is de grootte van je website wel van belang en welke functionaliteiten er op het moment al bij zitten. Wat dan wel weer een voordeel is van het omzetten van je website is dat je meteen nieuwe functies kan toevoegen aan je website; denk hierbij aan een contactformulier, een blog of een kalender.

Inbegrepen bij de website:

De manier van werken

Brainstormen en concept

Het hoofddoel bepalen van jouw online product

Ontwerpen en optimaliseren

Van schets naar ontwerp en daarna optimaliseren

Ontwikkelen en feedback

Ontwikkelen in WordPress en de puntjes op de ï

Afronden en nazorg

Opleveren en helpen met onderhoud

Trotse projecten van Visualcreations

Klaar om samen te werken aan jouw online uitdaging?

Plan een vrijblijvende intake in en laten we samen bespreken
hoe we jouw website kunnen bouwen of verbeteren.