Logo visualcreations

WordPress onderhoud

WordPress onderhoud is cruciaal voor het behoud van een gezonde website. Als eigenaar van een WordPress-website ben je je daar waarschijnlijk goed van bewust. Maar het is begrijpelijk dat het lastig kan zijn om dit regelmatig en efficiënt te doen. Zo kan het namelijk zijn dat je je wilt focussen op het runnen van je bedrijf.

Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Onze WordPress onderhoudsdiensten zijn erop gericht om jouw website up-to-date te houden en problemen op te lossen.

wordpress onderhoud

Klanten geven ons gemiddeld een 4,9/5 sterren! Lees alle reviews

Beloftes

Waarom is WordPress onderhoud zo belangrijk?

WordPress is een geweldig systeem voor het maken en beheren van websites. In WordPress kunnen dan ook unieke websites worden gebouwd. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm. Bovendien is dit CMS systeem ongelooflijk gebruiksvriendelijk.

Helaas zien veel website-eigenaren de noodzaak van routineonderhoud van WordPress websites over het hoofd. Het negeren van het onderhoud van je WordPress website kan leiden tot veiligheidsproblemen. Bovendien kan het leiden tot dataverlies en uiteindelijk een slechte gebruikerservaring.

Daarom is het onderhouden van je website cruciaal. Ook WordPress websites hebben hier namelijk last van. Regelmatig WordPress onderhoud houdt je website veilig en responsive. Het updaten van je website beschermt je ook tegen de nieuwste veiligheidsbedreigingen.

Nooit meer problemen met jouw website

Wij onderhouden jouw website en beschermen deze tegen mogelijke fouten.

Periodiek WordPress onderhoud vermindert de risico's van downtime

Wij weten hoe belangrijk het voor jouw bedrijf is om een solide en betrouwbare website te hebben. Daarom verzorgen wij naast het maken van websites ook periodiek WordPress onderhoud. Hierdoor kun je je focussen op je core business. Ondertussen zorgen wij ervoor dat jouw website veilig en up-to-date is.

We onderhouden je website met zorg en aandacht. Daarbij werken we WordPress, thema’s en plugins regelmatig bij. Dit alles doen we om te garanderen dat alles optimaal blijft functioneren en dat eventuele gaten in de beveiliging worden gedicht. Ook maken wij regelmatig back-ups, controleren wij de functionaliteit en de beveiligingsinstellingen. Dit om dataverlies te voorkomen.

Kies je ervoor om deze terugkerende werkzaamheden aan ons uit te besteden? Dan kan jij je focussen op je bedrijf en ongehinderd werken aan de groei ervan. Dit terwijl wij het WordPress onderhoud voor onze rekening nemen.

Onze WordPress onderhoudspakketten en prijzen

Bij Visual Creations bieden we verschillende WordPress onderhoudspakketten aan. Hierdoor kunnen we inspelen op de verschillende behoeften van onze klanten. Hierbij maakt het niet uit hoe groot of klein jouw website is.

Onze WordPress onderhoudspakketten zijn erop gericht om je website efficiënt te laten werken. We voeren bijvoorbeeld een breed scala aan werkzaamheden uit. Deze omvatten uptime monitoring, periodieke back-ups, beveiligingsaudits en updates van WordPress, thema’s en plugins.

Onze onderhoudspakketten bieden zekerheid en zijn bovendien redelijk geprijsd. Door te kiezen voor een pakket weet je zeker dat je website in goede handen is en dat eventuele problemen direct worden opgelost. Bovendien kun je een plan kiezen op basis van je behoeften en budget.

Ben je benieuwd naar de kosten en onderhoudspakketten voor WordPress? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste pakket voor jouw website.

Website laten maken in Doetinchem

Alleen onderhoud

Heb je zelf al een goede hosting provider? Top! Wij zullen de plug-in, thema en WordPress updates uitvoeren. Krijg vervolgens maandelijks een rapportage met werkzaamheden.

Maandelijkse rapportage 

Maandelijks

€37,50,-

Onderhoud en hosting

Niet tevreden met de huidige hosting? Laat je website hosten bij ons. Wij zorgen dat je website altijd up-to date is. Een probleem met de hosting? Dan regelen wij dat.

Maandelijkse rapportage 

Maandelijks

€50

Onderhoud, hosting en optimalisatie

Wil je een snellere website hebben en geen onderhoud meer hoeven doen? Dan is dit de optie voor jou. Onderhoud, hosting en optimalisatie om volledig ontzorgd te worden.

Maandelijkse rapportage. 

Maandelijks

€75,-

WordPress onderhoud op maat: wat past bij jouw website?

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om het beste WordPress onderhoudsplan te kiezen. Met name als je niet zeker bent van je specifieke behoeften. Daarom bieden wij onze klanten uit onder andere Duiven, Doetinchem en Arnhem de mogelijkheid van een WordPress onderhoudsplan op maat.

Om ervoor te zorgen dat je website efficiënt blijft werken, bepalen we samen met jou welke onderhoudstaken nodig zijn. Hierbij kijken we naar de omvang en complexiteit van je website. Daarnaast kijken we naar de hoeveelheid bezoekers en de beoogde functionaliteit.

Dankzij WordPress onderhoud op maat garanderen wij dat je website altijd actueel is en optimaal functioneert. Op deze wijze kan jij je concentreren op het uitbouwen van je bedrijf. Ondertussen zorgen wij voor de technische details.

Hoe zorgt ons onderhoud ervoor dat jouw website altijd up-to-date blijft?

Bij Visual Creations weten we hoe belangrijk het is om je WordPress website regelmatig bij te werken. Daarom kunnen wij met behulp van onze WordPress onderhoudsdienst ervoor zorgen dat je website constant up-to-date is. Bovendien zullen we alle plugins zoals onder andere Elementor en thema’s regelmatig bijwerken.

Wanneer je website verouderd is, loop je het risico op beveiligingsproblemen, bugs en fouten. Dit kan downtime veroorzaken en je bezoekers een slechte ervaring geven. Daarom zorgen wij ervoor dat je website altijd veilig is met onze WordPress onderhoudsdienst.

Dit betekent dat we je website monitoren en ervoor zorgen dat alle updates snel worden doorgevoerd. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig updaten van je website.

Website laten maken in Doetinchem

Website onderhoud voor een eerlijke prijs

Waarom zou je kiezen voor Visual Creations voor jouw WordPress onderhoud?

Ons team van WordPress specialisten heeft jarenlange ervaring met het beheren en onderhouden van WordPress websites en online webshops. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen we door op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en trends in de WordPress branche.

Bovendien zorgen we voor duidelijke communicatie en rapportage over onze werkzaamheden. Ook zijn we open en eerlijk over onze prijzen. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken en wat je van ons kunt verwachten.

Dus ben je op zoek naar betrouwbaar en gekwalificeerd WordPress onderhoud? Dan ben je bij Visual Creations aan het juiste adres.

Laat ons jouw WordPress onderhoud regelen: neem contact met ons op

Na het lezen van deze pagina, denken we dat het vrij duidelijk is. Het is van vitaal belang om je WordPress website operationeel te houden. Downtime kan tenslotte schadelijk zijn voor je bedrijf en online aanwezigheid. Daarom bieden wij gespecialiseerde ondersteuningspakketten aan. Het maakt daarbij niet uit hoe groot je website is. Een pakket kan namelijk worden afgestemd op jouw unieke wensen.

Dankzij onze expertise kun je je richten op de uitbreiding van je bedrijf. Ondertussen houden wij je website in topvorm. Voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen, neem gerust contact met ons op. We werken graag met je samen om je online aanwezigheid te verbeteren!

Veel gestelde vragen

Het is noodzakelijk om regelmatig onderhoud uit te voeren op je WordPress website. Dit verhoogt de veiligheid, prestaties en voorkomt problemen. Dankzij onderhoud aan je website blijft deze veilig en up-to-date.

Het onderhoud van dit CMS systeem omvat taken zoals het installeren van updates. Denk hierbij aan thema’s en plug-ins en het maken van regelmatige back-ups. Ook worden beveiligingsproblemen gecontroleerd en worden de prestaties van de website geoptimaliseerd.

Wanneer je over de nodige vaardigheden en kennis beschikt, kun je zelf zorgen voor het onderhoud van je website. Toch kan dit moeilijk en tijdrovend zijn. Door dit uit te besteden kun je dan ook tijd en frustratie besparen. Bovendien zal de website beter beveiligd zijn.

WordPress onderhoudskosten variëren. Dit komt doordat de prijs wordt beïnvloed door de grootte, complexiteit en mate van onderhoud die nodig is aan de website. Bij ons kun je al een WordPress onderhoudsabonnement afsluiten vanaf €37,50 per maand.

Dagen :
Uren :

- tijdelijk slechter bereikbaar -

Op reis tot
5 augustus