Logo visualcreations

WordPress website laten maken

Op zoek naar een webdesigner voor een WordPress website? Een alleskunner die iets nieuws brengt? Ik bouw al jarenlang websites met dit stevige

Inhoud van dit artikel:

Op zoek naar een webdesigner voor een WordPress website? Een alleskunner die iets nieuws brengt? Ik bouw al jarenlang websites met dit stevige systeem. Ik ben ervan overtuigd dat dit het meest gebruiksvriendelijke CMS (content management system) is. 

Als ontwikkelaar kan ik binnen WordPress vrijwel alles realiseren. Denk hierbij niet alleen aan een professionele website, maar ook: op maat gemaakte formulieren, chatfuncties, dashboards en catalogi. 

Ook voor jou heeft dit systeem veel te bieden. Ik zorg ervoor dat je binnen de website gemakkelijk alle content en afbeeldingen kunt aanpassen. Je kunt zelf je pagina’s opmaken en je blog bijhouden binnen een overzichtelijke omgeving. 

WordPress op maat 

Een WordPress website op maat laten maken is natuurlijk geen enkel probleem. Jij en je bedrijf of idee zijn uniek en dat is juist wat op je website terug moet komen. Een website bouw ik om je te onderscheiden van je concurrenten en om een actie uit de bezoeker te halen.

Wordpress website

Website overnemen of aanpassen 

Heb je al eerder een WordPress website laten bouwen en wil je deze laten uitbreiden of vernieuwen? Dat kan natuurlijk. Ik kan het beheer overnemen en verder gaan met wat er staat. Met een paar uur is het al mogelijk om je website een betere uitstraling te geven. 

Responsive webdesign 

Driekwart van je bezoekers bekijkt jouw website via zijn mobiel of tablet. Het is daarom van belang dat je website zich automatisch aanpast aan verschillende schermresoluties. Ik kijk altijd apart naar het mobiele ontwerp en zorg voor een passend design. Niet alleen je website, maar ook het systeem wordt responsive. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk de verkopen van je webshop via je mobiel regelen. 

Zoekmachine optimalisatie 

Ik bouw een sterke functionerende website waarmee je online succes kunt behalen. Gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijk design zijn zeer belangrijk, maar je wilt natuurlijk wel gevonden worden in Google. Dat kan met zoekmachine optimalisatie. Ik kan de website optimaliseren en de online vindbaarheid vergroten. 

Onderhoud van je website en support 

Het onderhouden van je website is iets waar veel tijd in kan zitten. Je wilt dat je website optimaal blijft presteren dus zul je het systeem en alle plugins up-to-date moeten houden. Regelmatig updaten is ook nodig om hackers geen kans te geven. Dit neem ik je graag uit handen en we stellen een onderhoudspakket samen die past bij jouw website.

Je wordpress website omzetten naar Elementor

Ben je nou niet helemaal fan van je huidige wordpress website en zou je dit graag willen hebben in een super eenvoudige page-builder? Dan kun je overwegen om je website om te laten bouwen naar Elementor. Elementor is de nummer één pagebuilder van dit moment. Een razendsnelle ombouw van je website met wat nieuwe aanpassingen? Dat is geen probleem!

Ja, ik wil graag een website laten maken 

Wil je samen gaan zitten voor het maken van een sterke WordPress website? Maar natuurlijk! Neem gerust contact op en dan plannen we een afspraak.

Tom Heijnens

Tom Heijnens

Webdesigner en Elementor expert. Door zijn jaren lange ervaring in het maken van de meest uiteenlopende projecten is hij gespecialiseerd in het maken van doordachte en ijzersterke designs.

Meer interessante blogs voor jou: